Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Lida loop 2015, med resultat 

Ännu en dag med ett långlopp ur långloppscupen. Skönt med tävling på hemmaplan! Kom på plats tidigt och var ute och värmde tidigt. Ställde mig långt fram i fållan och låg på bra i starten. Idag hittade jag verkligen glädjen och tyckte det var tokigt kul. Hade bra fart över berghällarna och de flesta stökstigarna men det gick något tungt på platten. Köttade på så hårt benen bar och kom i mål på en 17:e plats. Nu fanns glädjen däroch  formen är på väg tillbaka:) grattis till Seglarn och Åsa som vann idag:)   

           

Annons
Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.