Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Läskigt kaffe…

Jag är lite efter… eller så är det brevbäraren som är lite efter. Hursomhelst kom det en kul pryl i brevlådan igår. Hade ju passat bra under den precis gångna helgen. Men det här läskiga glaset erbjöd gott kaffe även om det inte är Halloweeeen. Igår eftermiddag funderade jag på om jag kanske kunde göra pannlampecupen trots min hosta men efter velande fram och tillbaka stod jag över. Något jag idag är rätt glad över! Jag hoppas att det var rätt beslut inför SM nästa helg!

Annons
Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.