Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Långt i mörkret

Ikväll blev det ett långt pass i mörkret, skulle möta upp Boddan vid Bögs gård (ja det heter faktiskt så!!??) på Järvafältet vid 18. Men då Jimmy starkaste sinne inte är att hitta så tog de lite tid innan vi hitta på varandra. Det blev två rätt korta och lugna varv innan ja kände att det var dags att vända hemåt. Klädde mig kanon, frös bara om fossingarna, gick upp lite vid klossen. Nu har känseln börjat komma tillbaka:) Blev lite drygt 4timmar i höstmyset:) Kul att cykla med Bodin.

Annons
Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.