Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Långfredag

Det här kommer troigtvis bli en rätt lång fredag. Fortfarande kraftiga symtom av min åkomma onödigus morgonpiggus och idag vaknade jag vid 5?! Efter lite stans’ande och fixande med Ultimaten fick jag besök av en polare. Löste världsproblem några timmar och sen stack jag ut och cyklade en sväng på lille skutt, trialcykeln. Hem till mor och far en sväng och sedan hem. Efter lunch satte jag mig ned och jobbade lite, håller på att skriva ett reportage till Cycling plus, kul att kunna få sina ord publicerade på annat än bara bloggen. Ikväll får ja storbesök, dels kommer storebror hit, har inte träffat honom sedan…ja vet inte när! Plus att Emil Lindgren tar in på Jeppmans värdshus då han ska till Arlanda imorgon. Grymt kul att kunna hjälpa honom med något! Just nu kom bror! Kul! Glad långfredag på er, jag kan lova er att imorgon får ni er ett gott skratt, har en liten överraskning då, cliffhanger deluxe!

Annons
Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.