Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Landsvägscyklisten

Ja har skrivit förut att ja sålt alla mina landsvägscyklar men det är kanske inte helt sant… Jag var ute en sväng idag och körde ett pass aktiv vila på en av mina landsvägscyklar;) Sanningen kanske mer är att jag inte har några moderna landsvägscyklar. Dagens cykeltur gjordes på min gamla ”världsmästarcykeln”. Den är lagom för fina pass utan skyltspurter, luckor att täppa eller utbrytningar att hämta in. Var man bara fått upp farten så rullar den lätt. Shimano Dura ace står de på de flesta delarna! Fint ska det va;) haha. 

Annons
Tog en sväng med den här idag också! Det får man nästan kalla sommar- snarare än vårtecken:)

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.