Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Läger med Svenska mästaren!

Snart är det påsk och det är ett suveränt läge för lite utökad träning! För några år sedan tillbringade jag en påskafton sittandes på sadeln utmed hela norra kusten på Mallorca. Det blev 23,3 mil och drygt 4800 höjdmeter… Eftersom det var påskafton var i stort sett allt stängt och vätskebrist med tillhörande totalbonk var i det närmsta en självklar utgång på rundan. Nu tränar jag på ett lite annorlunda sätt. Visst kan det bli ett och annat distanspass men de där extrema monsterpassen stärker nog inte mycket mer än pannbenet. Den här påsken kommer jag tillbringa på lite närmare håll. Jag har fått den suveräna möjligheten att åka med RedRabbitRacing på deras läger som äger rum helgen den 18-20 April i Kilsbergen strax nordöst om Örebro. Åker med lite i rollen av fotograf men kommer med största sannolikhet få cykla mig trött också! Annie har skvallrat om att det finns platser kvar så har ni inget för er så tycker jag du ska hänga med! Missa inte tillfället att få trampa med bland annat Matthias Wengelin och att bli fotograferad av mig såklart 😀 haha!
mer info finner ni på www.redrabbitracing.se

Annons

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.