Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Laddar om

Det blev ett långt, härligt, varmt, bitvis torrt distanspass. Skrev ja varmt? Det var iaf varmt! Ja tror jag fyllt dagens solkvot för att säkra d-vitamin tillverkningen åtminstone. Om ja drog ut imorse som en vacker vindruva så återstår inte mycket mer än ett brunt russin just nu. Men som ni vet…. Russin är ju söta de med! Haha. Nu blir det dricka, äta, vila och dricka inför morgondagen. Då är det långt igen:) Måste hitta fler podcasts till dess! 

Annons
Körde ikapp en tempocyklist, gick om (med mtb) och drog ett tag men sen skulle hon tydligen åt ett annat håll:( vi som hade så trevligt..
In i Örsundsbro till det här suveräna tokbra stället vid torget! Jag var in och frågade om ja kunde få lite vatten och hade mer eller mindre räknat med en suck och nån spydig kommentar. Men istället fick ja den här frågan; vill du ha is? Ja hade velat kontra med; vill du ha min bil? Fick svinkallt vatten, tusan va fint det sitter!
Nu laddar ja om, kompressionsplagg från CEP såklart! 

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.