Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Laddad inför lida

Underbart! Solen står som spön i backen och ja börjar bli laddad inför årets upplaga av Lida Loop. Får se hur kroppen svarar efter förkylningen men ja kör så hårt ja förmår. Gårdagens “över styret” i en av utförslöporna på Trollstigen sitter i lite, är lite stel i axeln. Men det ska inte påverka dagens prestation. Skinn läker…till skillnad från kolfiber;)

Annons

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.