Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Laddad inför DM

Snart dags för säsongens sista ryck vad det gäller mountainbiketrampande. Mtb Täby arrangerar Hacksta XC som dessutom har DM status. Förra hösten när det var dags för den här tävlingen gick det ju inte överdrivet bra, skrotade på uppvärmningen och revbenen fick sig en kyss. Jag hoppas och tror att det kommer gå bättre i år. Är laddad och det ska bli kul, päronen är med och sköter langningen. Har dock inte riktigt bestämt mig för vilken cykel jag ska köra, det är en hel del höjdmeter varje varv så uppför är det tacksamt med hardtailen… men man ska ju lika mycket utför och då är heldämpat rena drömmen. Frågan är vilken man vinner respektive förlorar mest på… jag tar med båda och testar!

Annons
Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.