Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Kvällslöp med finbesök

Ett sent inlägg men bättre sent än aldrig. Har varit ute och kutat i skogen med Emil Rosenberg som också cyklat för Smack. Var ut och visade tre av mina träningsbanor. Grymt kul att springa i skogen med pannlampa, särskilt när man har sällskap. Ja blev 10 år yngre och sprang och hoppa på stenar osv…. Haha! Avslutade med att nästan hoppa jämfota upp på en hög mur….nästan! Ni vet känslan när smalbenet får smaka sten. Numera har ja något som liknar en knäskål mellan ordinarie knäskål och foten. Hehe. En total gräddning i bastun som dessert och nu är det bingtjänst!

Annons
Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.