Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Kul saker på byn!

Efter gårdagens drygt 6 timmar i sadeln kändes det vettigt med en lite lugnare dag idag. Klädde på mig kameran och tog en promenad in till centrala Östersund. Hade blivit tipsad om en nyöppnad kaffebutik vilket fick bli ett av målen för promenaden. Träffade ägaren och det blev provsmakning av kaffe samt en hel del kaffesnack 🙂 Big lake Coffee hade ett kul koncept där han delvis åkte runt med en kaffeutrustad cykel till event och liknande för att förmedla denna älskade och underbart goda dryck! Jag gör lite smygreklam för hans verksamhet, i kaffevärlden ser vi små oss inte riktigt som konkurrenter, i alla fall gör inte jag det. Det handlar om att få folk att uppleva vad specialkaffe är och hur otroligt gott det kan vara! Gick vidare till en cykelbutik för att kika om det möjligtvis fanns en fälg till mitt bakhjul som fick en rejäl buckla i Järvsö. Chansen var liten att hitta den American Classic fälg jag var på jakt efter, de hade dock en lös fälg av rätt fabrikat men av fel modell. Men som tur är så har Cykelhuset lyckats få fram en, dock står den 55 mil härifrån… Så om någon ska till Åre och passerar Upplands Väsby får ni gärna höra av er på [email protected] Dock hände en kul grej på butiken, ja gick in i verkstaden för att fråga efter fälgen men där hittade jag en multisportande, svensktalande amerikan tävlandes för  som höll på att Stan’s:a ett hjul. Jag gav han först en hjälpande hand men sen visade jag lite tips. Det slutade med att jag sannolikt kommer hjälpa till och filma på en multisporttävling i Åre?! Haha! Fyra Stan’sade hjul senare traskade jag hem och fixade lite med cyklarna, tog inte många minuter innan nästa otroligt trevliga Östersundsbo dök upp, en pensionär nyfiken på cykel och som driver och skriver på en hemsida om fotboll, snackade säkert en halvtimme om cykling, sport och livet i allmänhet! Kom så småningom ut på en lugn tur på hojen för att röra om lite i benen. Imorgon blir det hårt innan jag drag iväg upp mot Åre. En kul dag med trevliga människor!!

JAN_6906_Jesper_Andersson JAN_6907_Jesper_Andersson JAN_6919_Jesper_Andersson JAN_6932_Jesper_Andersson  JAN_6940_Jesper_Andersson

Annons
Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.