Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Kul på hjul i Uppsala

Vaknade tidigt som vanligt och hann med en massa pappersgöra innan det bar iväg till Uppsala. Tog bilen dit med cykeln i skåpet så att man skulle orka köra där. Mötte upp Robin Vesterberg och var sedan ute och gasade på fina stigar, en del brötiga och andra mer flowiga. Var även förbi en bmx-bana och en pumptrack och busade lite! Så tokigt kul! Det är verkligen ett härligt före ute på stigarna nu. En hel del löv har fallit och gör stigarna något spännande att köra på! Nu på eftermiddagen hann jag med att rosta kaffe till SM i Cyclocross. Tror inte de kommer sälja kaffet i påsar utan mer ha det och bjuda på alternativt sälja som…kaffe. Haha! Inte många dagar kvar nu. På lördag kl 13:15 smäller det och sen är det all jävla in i 60 minuter som står på schemat! Har ni inget för er och bor i krokarna så får ni komma förbi och föra lite oljud! Sist det var SM i Stockholm var det en skön stämning! På den här länken finns PM med mer info samt karta!

Bilden på mig är tagen av Robin 🙂

Annons

IMG_5545 IMG_5546 IMG_5548 FullSizeRender - kopia IMG_5553

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.