Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Kul på hjul i Uddevalla

image

Väckningspass inför morgondagens xco i Vårgårda var en av punkterna på dagens agenda. Var ute på en mindre shoppingturné på förmiddagen men på eftermiddagen mötte jag upp underbart trevliga David Kangas som bjöd på lika underbart goa stigar! Det blev så klart en del lek och bus… Något drop, lite köttiga utförskörningar och några varv på dirten! Spana in filmen på mitt instagramkonto: Jeppman88 kan tyvärr få upp den här då den är lite skrymmande;) imorgon är det full gas, jättesen start, starta vid 15:30?! Va fan?! Jaja, bara ge allt!

Annons

 

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.