Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Kul i kulingen

Jisses vad det blåser idag! Var ute en sväng och trampade innan lunch. Åt ena hållet låg man oansträngd i 40 och åt andra låg man på gränsen till rött i 20! Lite som att cykla på Lanzarote;) haha. Sådana här dagar gör våren verkligen stormsteg! För mindre än ett dygn sedan låg det 10cm snö utanför dörren… Nu är det torr asfalt! Annars har dagen ägnats åt jobb för tidningen. Håller på att skriva, fota, skriva lite till. Har dessutom bakat vidare på mina lyxsemlor. Nu ska jag ner på byn och köpa grädde:) 

AnnonsJesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.