Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Kristi Skywalker

Kristi himmelsfärd idag om jag förstått saken rätt! Vaknade tidigt till ett underbart väder som ser ut att hålla i sig! Öppnade fönstret och låg och lyssnade på pippifåglarna säkert i fem minuter innan jag inte kunde ligga still längre. Fick syn…eller snarare hörde en fågel jag inte kände igen och for ut med kameran i högsta hugg. Nån med mer pippikunskap än mig, vad är det här? Det låter liksom…ja hur fan förklarar man i text hur en fågel låter. Två kvittar i en frekvens följt av två kvitter i en något längre frekvens. I helgen är det dags för andra deltävlingen i Långloppscupen. Hoppas att formen ska hitta tillbaka innan dess. Tänkte provköra kroppen idag, återkommer om detta.

Annons
Kan det vara en svartvit flugsnäppare, modell hane?

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.