Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Köttigt distanspass

Nu är jag hemkommen efter ett långt…långt distanspass tillsammans med Her Jimmy – Boddan -Bodin. Det har varit varmt idag, vi började med en skapligt lång klättring på ca 1300 höjdmeter. Gick i stort sett uppför hela vägen, någon liten svacka på vägen men i det upplevdes som uppför mest hela tiden. Efter ett krön rullade vi vidare ner till en liten mysig by som fick bli vår vändpunkt. Redan här med 72 kilometer och nästan 1800 höjdmeter i benen började vi känna att det inte är schack vi tränar inför… Vi tog en annan väg hem sista biten och väl vid hotellet hade vi fått ihop precis under 14 mil, 2620 höjdmeter och 6,5 timmar i sadeln. Cykelbrännan börjar lägga sig? Låter det här härligt? Se till att boka in den 19:e till den 26:e april innan den 30:e November för att platsen säkrad och häng med NewTrip travel & training till turkiet. Jag tror nästan vi skulle kunna erbjuda en trötthetsgaranti. I alla fall så känns det så i nuläget. Nu ska jag, tillsammans med Boddan och Micke snart ner och göra ett tappert försök i att tömma den underbara middagsbuffen! Här kommer lite bilder från dagens härliga tur.

 

Annons
Trötter

 

 

För den som gillar färgglada bilder
Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.