Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Kort semesterrapport

Här kommer en ytterst kort rapport… Var nere i Kirschberg och jobbade en sväng i början av veckan. Men nu är jag nere i Ungern på hungaroring och kikar på formel 1. Var ner och morsade på Mackan igår och idag har vi kikat på första och andra fria träningen. Måste säga att jag haft det sämre. Så tokigt glad över att ja köpte mitt nya objektiv och telekonverter. Kommer bjuda på lite semesterbilder (tagna med en bra kamera) senare. Men just nu är uppkopplingsmöjliheterna extremt bristfälliga… 

Annons

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.