Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Köpte mig 69 sekunder.

Vilken härlig morgon! Underbart väder, mysigt med frost i gräset! Stack ut och sprang en lugn runda upp till simhallen. Idag var jag så tokigt sugen på att plaska! Beställde lite prylar i förra veckan som dök upp igår. En kondom för huvudet och ett par riktiga simbyxor. Tidigare har jag kört med ett par hyfsat korta men fortfarande fladdriga badbyxor.  Nu fick jag på mig ett par som påminner en hel del om cykelbyxor… Men utan hängslen och stoppning såklart:) Om man är aero på en tempocykel så måste man väl vara hydro i bassängen va?! Extremt hydro hoppade jag i och värmde först innan jag brände av 1000 m frisim. Nytt personbästa med 69 sekunder:) de tidigare 19:05 är således 17:56. Sen blev det lite undervattenslek, skönt med en bassäng nästan för sig själv!

Annons

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.