Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Kontroll hos Access rehab!

Hunnit med en hel del såhär långt idag! Började dagen hemma i Jeppmans Gasthaus som inatt hade besök av cykelnörden Jonas “Cerro” Lundberg. Åkte sedan in till en av Team Corratec Swedens sponsorer – Access Rehab. Det är ett företag som arbetar mycket med dels förebyggande av skador men också rehabilitering då skador uppkommit. Det var första gången jag var där och jag gjorde en så kallad screening. En genomgång av kroppen för att se om man har några brister eller svagheter som på sikt skulle kunna utvecklas till problem. Väldigt givande och intressant! Där kan man snacka om imponerande kompetens! Jag fick inte körförbud på kroppen men kom därifrån med en 2:a och ska tillbaka på torsdag för att få några övningar för att göra “bra ännu bättre”. Har också hunnit med en sväng till två andra sponsorer! Wow! Förkylningsstatusen ligger på en positiv trend! 

Annons
Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.