Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Konstverk

Innan vi går på bullbaket så ska ja visa en bild! Valentin Baat (www.baatphoto.com) fortsätter att leverera sjukt snygga fotografier. Som ja uttryckte mig tidigare….det här är inte bara en bild, det är en komposition….ett konstverk! Bilden är tagen på Borås 2-dagars som gick i helgen. Han var även på vätternrundan och lät kameran gå varm så körde du Vättern är chansen stor att du kom med, gå in och kika:) 

Men nu dags för lite Bullfest, blev sugen på att baka kanelbullar idag. Så det fick bli kvällens aktivitet, fick dem att jäsa grymt bra! Det satt fint med en nygräddad bulle och ett glas kall mjölk…nu vet ja en som blir avundsjuk….och ja far, jag har sparat deg åt dig! 

Annons
Imorgon tänkte jag och Ville åka till Södertälje och se om vi kan hitta nån sm-bana. Jag tar med ett gäng bullar….först till kvarn;)

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.