Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Kompiscrossarsegrare

Idag var det dags för ännu en omgång av den tokigt roliga träningstävlingsserien kompiscrossen. Bra med en ordentlig cykel- och formcheck inför SM. Var rädd att hostan skulle knasa till allt vad fart hette men så blev det inte. Körde lite avvaktande halva första varvet men började sedan gasa på. Kändes kanon idag och kunde rulla in som första gubbe över mållinjen, extremt prestigefyllt! Jag hörde något om att de eventuellt skulle låta resultatet från dagens kompiscross ersätta resultatet nere på SM…eller så har ja drömt det! Haha!  Hoppas jag kan ha den här känslan kommande lördag, då är det SM!!! Nu blir det farsdagfirande!

Annons
En snabb rackare!
Oliwer Kangas var med och gasa!

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.