Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Kolmårdsbajkat

Nu har ja varit och kört min första tävling för team corratec Sweden på MTB i Sverige:) låter ju lite konstigt men så är det. Det ja har kört hittils har ju per definition inte varit tävling. Men idag var det alltså debut nere i Norrköping. Kolmårdsbiken är ett väldigt stigrikt lopp som trots sin inte överdrivet långa distans (55km) är ordentligt jobbig och krävande. Den inleds med ett asfaltsparti som efter några kilometer övergår i grusväg. Ja låg med bra i fram för ja vet att då första stigen kommer gäller det att vara långt fram. Ja låg bra till idag och var in på första stigen som tredje gubbe efter Friberg och Flockhart. Syrade på mig lite och fick slå av på tempot. Låg och körde en del med andra och var tvungen att släppa några. Blev lite starkare på slutet och kunde jaga ikapp några och spurtade ifrån en som legat en hel del på hjul. Micke körde in på en 2:a plats och jag på 7:e. Linn körde starkt som satan och ledde stort men blev tyvärr visad ut på fel varv då hon skulle ut på sitt sista varv:( Annars har det varit en toppendag! De rosa Kolmårdarna är ett toppenhärligt gäng och är duktiga på att arrangera, stort tack för ett fint race! 

Annons

Bättre bilder kommer när ja kommer hem och fått fixa och trixa lite med systemkamerans bilder:)
Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.