Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Knappt en vecka, sen smäller det!

Blev inget bloggande igår, kan avslöja att ni inte missat så mycket. Rätt lugnt, jobbade lite, kutade en lugn runda och sen pingishysteri. 

Annons
Nu är det inte ens en vecka kvar till SM. Tåtarna som hängt löst börjar knytas ihop och ja känner mig laddad redan nu. Ska bli väldigt kul. Målet är att göra ett bättre lopp än förra året… Ett halvt varv sen kedjebrott:( jag har inte hunnit provköra banan ännu men det är inplanerat på lördagen. Av vad jag har hört om banan tror jag att det blir hardtailen för min del. Om jag har plats tar ja med båda ner så jag kan testa. Men alla igångdrag och det faktum att den är hyfsat kuperad gör att det lutar åt hardtail. Känns toppen att ha möjligheten att kunna välja. Det gäller ju att prioritera här i livet. Cyklar och saker som kamera går före, t.ex skor för min del…
Försökte fixa middagen på egen hand idag också… Gick väl sådär 😉 haha
Senare under kvällen kommer en ny, grym produkt från en av mina sponsorer! Missa inte det!

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.