Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Kepsavslutning och Världscupsstart

Idag blir det sista Kepsandet för den här säsongen. Det har regnat lite under natten så det finns nog risk att det kan bli kladdigt även den här gången! Har försökt med maximal återhämtning, några timmar pingis igår sätter bra snurr på återhämtningen. Samtidigt som den här extremt prestigefyllda cupen slutar börjar en annan cup av liknande klass. Världscupen drar igång med första tävlingen i Sydafrika. Vi har en del svenskar så jag hoppas verkligen att ni klär er i blågult och hjälper till och hejar på Wengan, Lindgren, Rissveds och Engen, har jag glömt någon? haha. Ni ser tävlingarna via RedBull Tv. Herrarna kör om ca 7 timmar! Dags att fixa bra platser!
Igår gav jag en hint om ett spännande fotouppdrag, här kommer en liten ledtråd…

Annons
Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.