Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Keps cup idag

Idag är det dags för första deltävlingen ur Keps Cup. Först ut att arrangera är Mtb Täby och vi kör i Vallentuna. Kul att det börjar dra igång nu! Missar i och för sig kvalet till helgens formel 1 tävlingen men det är det helt klart värt. Ska bli kul att träffa alla cyklister, snacka lite skit och såklart ventilera lungorna. Vädret ser ut att bli wunderbar. Skickar med två bilder från förra året, våren har kommit lite längre i år!

Annons

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.