Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Keps Cup i Tullinge

Nu har vi varit och trampat keps cup i Tullinge. Idag bjöds på en betydligt snabbare och mindre stökig bana än förra helgen. Faktiskt en riktigt rolig bana med bra blandning av hällar, stigar och sten. Inte så mycket backar bara. Köttade på och hade riktigt kul idag:) Bra för huvudet. Riktigt kul att träffa alla, det är verkligen som en familj!

Annons
Friberg in action
Underbara Galle!

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.