Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Keps cup, enormt startfält!

Nu har säsongens första keps cup gått av stapeln och som vanligt gör MTBtäby ett suveränt jobb. Ryktet säger att det var drygt 100 startande! Om det stämmer så är det riktigt imponerande… Täby bjöd på en rolig bana, välpilat och allt bara fungerar:) Efter anmälan stack jag och Morgan från Smack ut och provkörde banan. Som sagt en rolig bana som var rätt stökig och bjöd på några lite mer tekniska partier . Fanns en del tokigt fina partier över berghällar. En ganska smal start och det blev lite trångt. Kom sen in i mitt tempo rätt snabbt och körde på. Låg mest och kriga själv men kom ikapp Ville och sedan Tommy Olsson. Vet inte vart ja sluta men Micke tror ja var först, heja Team Corratec Sweden:) kul att räjsa och träffa ”familjen” igen:) 

Annons

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.