Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Kebap i Turkiet

Ja tänkte att det skulle passa att äta Kebap sista kvällen här i Turkiet. Hittade ett lagom mysigt ställe som såg ut att ha lagom höga priser. Beställde något jag tolkade som en blandning av olika kebaper och fick först in bröd, dipp och grönsaker. Sen kom den…den godaste kebapen jag någonsin ätit. Här var det ingen svarvad snuskkebabbb inte… Nej nej! Här var det olika köttsorter grillade tillsammans med aubergine och tomat. Fy tusan vad gott! Nu blir det formel 1! Bra avslut!

Annons

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.