Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Karl Alfred

Tror tyvärr inte det räcker med spenat. Man måste nog ta i lite också. Morgonen har ägnats åt lite lätt packning inför turkietresan och lite överkroppsstyrka. Armarna känns som en tallrik överkokt spaghetti! Men ja tror det är bra att inte bara vara stark i benen. Man måste ju orka lyfta vattenflaskan också:) nu snart blir det en sväng in till Uppsala med päronen.

Annons
Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.