Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Kanske svensk mästare, men inte i pingis

Nu har vi kommit på plats här i pingisturneringen. Vi är inte så många… än så länge kan man ta silver men ändå komma sist… Jag står och spelar pingis mot Matthias Wengelin, på cykel åker han åttor runt mig med en puls strax över vilopuls medan en annan ligger på rött. I Pingis… och Mariokart ser det annorlunda ut. Hetsen är hög men i de här grenarna har han inte mycket att säga till om 😉 haha! Får se om det blir något fotograferande vid Smackserien idag… det finns en risk att det blir pingis istället!

Annons
Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.