Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Kallt och finväder

Idag är det ju tokigt fint väder. Blå himmel och kallt. Hade tänkt dra ut på ett långpass men ja känner något som spökar i halsen så ja tar det säkra före det osäkra och tar det lite lugnt istället. Har kört på hyfsat hårt så ja tror det kan vara bra för benen dessutom. Istället sitter ja och planerar lite jobb och har varit ut och matar pippifåglarna;)

Annons
Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.