Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Kaffenörderi…

Ni som kikar här ibland vet att jag gått från “våga-vägra-kaffe” till lite utav en kaffenörd på lite drygt ett halvår, för er som inte visste det… Nu har ni lärt er något nytt 🙂 Nu har jag kanske tagit det ett steg för långt…jag vet inte? Jag försökte driva upp egna plantor för någon/några veckor sedan, dock så har det inte hänt mycket där. Idag hittade jag däremot plantor där nån annan hade gjort förarbetet så nu är det i alla fall grönt. Men jag lä väl få stå här ett tag och vänta…Men som man säger, den som väntar på något gott…

Annons
Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.