Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Kaffefest och 3D verksamhet

Tittar ut och solen står som spön i backen! Härligt! Lite vårkänsla i luften! Avnjöt en god frulle och underbart kaffe! Har ni testat en aeropress nån gång? Ett ytterst enkelt, snabbt och billigt sätt att få till en kopp rykande hett och ljuvligt gott kaffe på!
Nu har jag satt igång 3D-Tage som idag skriver ut en väldigt fiffig sak! Är det någon som känner igen sig i följande bild?

Får se om en liten mini-trall kan funka. Osäker på hur den klarar av diskmedlet och vattentemperaturen… Det återstår att se:)Nu ska jag ut och distansera mig på fätbajken! I helgen smäller det! SM på fatbike!

Annons
Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.