Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Kaffe till SM i Cyclocross!

 

Titta här! Ännu ett kul projekt! Jag och min “Kaffeverkstan” har fått den stora äran att rosta några påsar kaffe till SM i Cyclocross som går av stapeln i helgen! Osäker på hur arrangören har tänkt kring påsarna, om de ska säljas som hela påsar eller om de kommer finnas i drickbar form! Vi får se, kul är det i alla fall! Hoppas på att kanske kunna åka och provköra banan imorgon på den officiella träningen, om jag kommer dit så ska jag försöka avlägga en rapport liknande den från Uppsala på hur banan ser ut. Datum och plats ser du på bilderna nedan. Elit, den klassen jag kör startar vid 13:15 och sen är det ångest och döds längtan en timme!

Annons
Jesper_Andersson_DSC_3735
Jesper_Andersson_DSC_3705 Kaffe tillsammans med två andra underbara ting, gröt och cykel!

Jesper_Andersson_DSC_3746

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.