Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Kaffe – en livsstil…

Ja är sen i utvecklingen. Jag har inte testat tobak i någon form och jag började inte dricka kaffe fören i vintras! Jag vet vad en del av er tänker… “Men du är ju för fan cyklist?!” Och för en del är bandet mellan kaffe och cyklister starkare än det mellan tomten och julafton. Men nu har ja kommit igång. Från att i början testa snabbkaffe har ja nu gått till att helt rata det blasket och står nu och handmaler bönorna. Just nu har ja dock ett problem, ja föredrar att dricka svart men vill samtidigt lära mig att göra latte art. Ja behöver lattedrickare som kan dricka mina inte så lyckade konstverk. Det är klurigt, men skam den som ger sig! Mona Lisa var ju knappast da Vincis första tavla. Med lite fantasi skulle det här kunna vara gräs framför en molnig solnedgång…eller kanske flames;) till höger är iaf en glad gubbe! 

Dock är det nog några koppar kvar tills det ser ut så här…

Annons
Ja har ett motiv ja siktar på att få till så småningom.. När alla andra detaljer så som typ av bönor, malningsgrad, temperatur och framförallt mjölkskummningen sitter som en tempodress…

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.