Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Julpynt och stjärnfall

Satt och pillade lite med priserna till pannlampecupen när ja blev sugen på att göra lite julpynt.

Annons
Tänk vad fint det kan bli med en xx1 kedja! Stjärnor och hjärtan, ska bara knyta ett rött band så blir de fulländade! Apropå stjärnor så befinner sig jorden i något typ av rymdgrustag just nu vilket resulterar i ovanligt mycket stjärnfall. På min promenad hem från mor och far såg ja hela 7 stjärnfall! Mycket önskningar på g! Imorgon är det vilodag, det behövs! 9 timmar fatbike på två dar sätter en del spår;) 

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.