Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Julpynt och kaffegäst

På eftermiddagen släpade jag fram den enorma lådan julpyssel som likt ett svart hål tycks rymma hur mycket som helst. Tomtar, kulor, snögubbar… Ja ni vet hur det är! På med lite Adolphson och Falk sen var julpyntandet i full gång!

Fick besök på eftermiddagen och därmed någon som kunde provsmaka ett substitut till pepparkakor, men gluten-, mjölk- och sockerfria. Och så klart träna vidare på latteartandet. Just nu kör jag Zoegas julbönor i kvarnen. Helt okej, rent utav gott!

Annons

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.