Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Julfirande

Mysigt med jul. Traditionsenligt hemma hos päronen med god mat, Kalle anka och så vidare. Mor hade köpt ett pussel till familjen som blev kvällens sysselsättning. Fick lite roliga kafferelaterade klappar och en Pippi?! Haha! Den kanske får sitta vid MIA och heja på när ja köttar. Nu håller ja på att ladda upp inför dagens testcykelpass med MIA:) 

Annons

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.