Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Julbaksförberedelser

Det är långt kvar till Julen, tack och lov. Men redan nu är det för sent att marinera saffranet, haha. Men bättre sent än aldrig. Hustomtarna fixar det, inga problem! Lussebullar är kul, man kan baka dom på en timme men lägger man ner lite mer tid och själ i arbetet blir de såå mycket godare och finare. LÅngt kvar till själva baket men förberedelserna börjar idag!

Annons
Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.