Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Jobbigt att jobba med jobbet

Nej det kan ja inte påstå, inte idag i alla fall. Hade ett fint jobb i en klockstapel. Behövde inte klättra särskilt mycket då det fanns byggnadsställning runt hela stapeln. Var ute och kutade en sväng imorse. Ja får dock ta det lite lugnt, de lilla ja sprang på asfalt innan ja kom in i skogen slog ordentligt i bröstkorgen. Fan vilken tid det ska ta med ömma revben:s

Ni missa väl inte gårdagens stora nyhet??!? Bara att rulla ner lite så kan ni läsa om det:)

Annons
Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.