Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Jobbar på att vila…

Viloperioden går väl ungefär så bra som mina viloperioder brukar göra… Nej det går faktiskt mycket bättre. Idag fyllde jag större delen av dagen med kyrkklockejobb. Sen när jag kom hem var Karl Axel Zander och hans tjej Kajsa förbi för att lämna tillbaka den cykeln jag lånade ut i förra veckan. Tog såklart tillfället i akt och bjöd på kaffe…plus att det bjöds upp till pingismatch. Det är kul med pingis… Jag frågade Zander om han spelat mycket innan. Jag misstänkte att svaret som löd något i stil med “Jag har väl spelat lite i plugget” eller nå liknande eventuellt kunde dölja en talang. Vi började slå några bollar och likt alla som “Bara spelat lite i plugget” så bjöd han på tokigt bra motstånd och vann den första matchen! Tokigt kul med pingis! Så idag får spring upp och ner i en klockstapel hela dagen och 30 minuter hetspingis räcka som fysisk aktivitet 🙂

Annons

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.