Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Jobb och pippifoto

Fortsatt förkyld men jag biter ihop, försöker tänka på annat än tappad träningstid och har istället jobbat lite mer än vanligt. Är i Uppsala med Far och åker runt och fixar med kyrkklockor.
Upptäckte igår att grannens äppelträd kvittrade och pep konstigt. Jag har hört en och annan tall som står och knarrar men att träden kvittrar är ovanligt. Plockade fram en liten trappstege och kikade ner i ett hål efter en gammal död gren och där fanns ett gäng talgoxevalpar, perfekt! Hämtade luftgeväret…klart jag inte gjorde! Hämtade kameran såklart och sköt med istället!
Trähus…
PipPipPip

Annons
Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.