Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Jobb åt Cycling plus

Jag har ägnat förmiddagen åt att jobba. Tycker det riktigt kul att skriva och fixa till Cycling plus. Jag kan kombinera flera av mina stora intressen så som fotografering, självklart cyklingen….och nu även bakning. Eller vad sägs om en stående sida med Jeppmans bageri?! Igår såg jag på en cyklist vid namn Jonte Stark’s blogg att receptet i alla fall nått ut till en läsare! Det inlägget kan ni se här http://jontestark.blogspot.se/2013/11/jeppmans-brod.html

Annons
Kul att brödet uppskattas och att se resultat av jobbet. Det är sällan man får feedback på det man skriver och gör till tidningen. Nästa nummer av tidningen finns i butik till den 17:e december, en vecka innan jul…skulle man kunna tro att det finns något juligt….eller kanske Hjuligt recept med i tidningen då? Vi väntar med iver!
Fotografering till kommande nummer av Cycling plus, i butik den 17:e december!
Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.