Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Jeppmans Kafferosteri

För ett tag sedan köpte jag råkaffe på Kaffecompagniet och har sedan dess gått och spanat efter en kafferostare. Jag insåg sedan att de inte behövde vara så dyra och jag köpte mig en sprillans ny. Igår var det premiär och det rostades 75 gram “Kopacam Coop” från Rwanda. Det tog lite tid men jag stod och vakade över popcornmaski….jag menar Kafferostaren likt en fiskare som stirrar sönder ett flöte. Jag hade inte så stora förväntningar men efter ett tag började det hända saker, kaffebönorna växte och tog färg. Bönorna fick ligga till sig över natten och imorse var det dags! Vilket kaffe! En komplex och stor smak, suverän crema! Jag gjorde två stycken enkla espresso som jag stod och njöt av, tiden stannade nästan upp och det var en euforisk känsla som spred sig i kroppen! Det blev skitabra! haha. Så nu tar jag upp beställningar! [email protected]

Annons

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.