Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Jeppmans fritidsgård?!

Far hotade med att eventuellt göra sig av med pingisbordet då det tar en hel del plats. Det går inte för sig! Så numera står det hos mig:) det är ju förjävla kul med pingis! Smidigt med fällbart bord! Nån som blir sugen på att slå några bollar?!

Var också hos päronen och klättrade stege. De skulle ha upp rullgardiner till sina höga fönster. Bra balansträning… Men ja står nog helst inte på pilatesbollen där uppe!

Annons
Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.