Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Järnhäståkning

Första passet ute sen rethostan fick tag på mig.  Det blev ett lugnt pass på ninern, man skulle kunna tro att ja åkt på en “Järnhästen” av Lennartsfors… Men så illa var det alltså inte:) Kul att variera cyklarna, åker man på en mjuk stålram som nästan ålar sig fram på stigarna ibland så uppskattar man styvheten i kolfiberramen ännu mer sen! Det blev ett lite halvlortigt pass men så tokigt kul att få komma ut när man sjukdomspausat ett tag!

Annons
Det här är min pannkaka!

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.