Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Jag gillar mitt jobb!

Det är måndag och jag skulle inte påstå att det känns särskilt betungande att gå till jobbet. Faktum är att jag trivs väldigt bra dels med kyrkklockejobbandet men också med att jobba åt Cycling plus och Allt om MTB. Har precis varit ute och fotat fyra 29-tummare som ja testat under några veckor. Men det är klart att ibland måste man offra sig också. Som nästa vecka. Då åker jag iväg för att jobba och slita hårt för tidningen under en vecka. Jag ska åka och testa en hotellanläggning med en massa sportfaciliteter som Apollo har. Där finns tennisbanor, gym, olympisk bassäng, yoga,zumba och en massa annat! Jag tänkte framförallt spana in mountainbikeutbudet! Det ska bli spännande att se om det finns några fina vägar och stigar. Jag har aldrig vart i Thailand tidigare! Haha! Som sagt, ja klagar inte över min jobbsituation;)

Annons

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.