Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Jag blir snabb på SM

Dagens första träningspass är avklarat. Löpning upp till simhallen för att där halvt dränka bassängens andra gäster. Började plasket med 500 meter bröst för att veva igång kroppen. Sedan en 5-hundring frisim innan jag satte igång klockan och började ånga fram likt en ångbåt på Mississippi! Typ…. När ja var klar och skulle stoppa tidtagningen hade mobilen satt igång nå larm och det tog nog runt tre sekunder att ta sig tillbaka till tidtagningen. 

Annons
Förra tiden var 17:59. Kul att se framsteg! Nu går jag och hoppas på massor med regn inför SM i cyklocross på lördag. då kanske jag kan simma ifrån några konkurrenter! Haha!

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.