Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Jag blir så trött…

Men jag blir inte trött på något utan snarare av något! Har precis kommit in efter ett episkt och på alla sätt underbart distanspass ombord på fatbiken. Trampade iväg och mötte upp Smack-Morgan och strax därefter Smack-Allan. Cyklade på mysiga snöfyllda småvägar förbi Runsa, Ängsjö och vidare till Kallhäll. Rullade så pass lätt i snön att ja börja fundera på om nån monterat en motor på cykeln under natten! Eller gick det trögt och spårigt… Minns inte riktigt. Vi kom ut på lite slaskig väg och rätt snart var man blöt in på skinnet. Blev lite kallt sista timmen, plus att snödjupet började ta ut sin rätt! Så nu är jag så där härligt trött i benen och det ska bli skönt att hoppa in i krematoriet en sväng.

Annons
Idag var det ett sånt där före när cykeln bara växer!
Ser inte pingvinen lite gladare ut?! Måste vara snön!

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.