Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Ja rullar

Volvo ska ju tydligen betyda jag rullar på latin. Så eftermiddagen ägnade ja åt volvoträning? Kan man uttrycka sig så? Haha. Ja har alltså kört lite på rullen. Okej ja får erkänna att det var lite väl långsökt. Efter förmiddagens benslakt på monarken var det skönt att bara rulla lite lugnt och syresätta benen. Det och lite bålstyrka. Nu ska ja in och grädda i bastun!

Annons

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.